Klinik Kalite Karar Destek Sistemi (K3DS) Ekran Kullanımı Bilgilendirme Kılavuzu Yayınlandı!!!
10 Ağustos 2017

Bilindiği üzere Türkiye Klinik Kalite Programı çerçevesinde izlenen sağlık olgularına ilişkin klinik kalite raporları sağlık kuruluşu, il ve ulusal düzeyde K3DS üzerinden izlenmektedir.

Söz konusu ekranlar Klinik Kalite kapsamında sağlık kuruluşlarında yapılacak iyileştirme faaliyetlerinin planlanması ve gerçekleştirilmesinde önemli bir rol oynamaktadır.

K3DS ekranın kullanımında sağlık yöneticileri ve Klinik Kalite Sorumlularına yol gösterici olması amacı ile “Klinik Kalite Karar Destek Sistemi (K3DS) Ekran Kullanımı Bilgilendirme Kılavuzu” hazırlanmıştır.

Çalışmanın hayırlı olmasını temenni eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Kılavuza ulaşmak için tıklayınız…